на росії забирають до війська в'язнів та п'яниць, - Генштаб ЗСУ

окупанти
Фото ілюстративне\ з відкритих джерел.

Через суттєві втрати, які зазнає російська армія на війні проти України, у кремлі намагаються вигадати, кого ще можна залучити до війська.

Так, військове керівництво рф шукає охочих воювати серед ув'язнених. Такі випадки зафіксували у колоніях Тулійської області, повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України 14 вересня.

«Вербувальники обіцяють засудженим зняття судимості в обмін на службу терміном 3 місяці, для рецидивістів або засуджених за особливо тяжкі злочини термін служби складатиме 6 місяців. Проте жодні контракти із ними не підписуються», - йдеться в повідомленні.

Також триває набір, так званих «резервістів» до складу 3-го армійського корпусу. Серед вже набраного особового складу велика кількість людей, що мають наркотичну та алкогольну залежність.

Про проблеми з комплектуванням підрозділів особовим складом свідчить факт проведення примусової мобілізації у тимчасово окупованій українській Горлівці, місцеві так звані «військкомати» отримали завдання разом з «міліцією» до 19 вересня набрати 6 тисяч осіб. У місті триває розшук та затримання чоловіків, що викликає масове невдоволення місцевих жителів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: