У Парку Культури відкриють інсталяцію «03:40. Вторгнення РФ» із уламків російських крилатих ракет

c7a193c28e05079a
Уламки збитої ракети\Фото ілюстративне

17 вересня о 17:00 у Парку Культури ім.Б.Хмельницького (“Календар війни” біля пам'ятника Б.Хмельницькому) за участі Львівської національної чоловічої хорової капели «Дударик» відбудеться відкриття художньої інформаційної інсталяції про наслідки повномасштабного вторгнення РФ до України: «03:40. Вторгнення РФ».

Інсталяція матиме вигляд дерев'яних стовпів (які відтворюють українські прикордонні знаки), у які вп’ялися уламки російських крилатих ракет; поруч — інформаційні банери та невелика фотовиставка наслідків російської агресії проти України. В межах встановлення інсталяції відбудеться камерний виступ хорової капели «Дударик», а також зустріч із очевидцями важких подій на території України (із Харкова, Чернігова, Миколаєва, Маріуполя та інших міст).

Окрім цього, відбудеться виставка фотохудожниці Галини Кавун, уродженки Херсонщини (про наслідки вторгнення російського агресора на Півночі України) та виставка-аукціон мистецьких робіт (на ящиках від набоїв ЗСУ) українських художників (Лев Скоп, Тарас Носар, Роман та Христина Якубишин). А також — збір коштів для допомоги Збройним Силам України (донати за художні роботи та книги про новітню війну авторки Ірини Вовк).

Цей проект особливо важливий для Парку Культури, оскільки:

— територія парку є відпочинковою зоною, але кожен із нас повинен розуміти, якою ціною дається свобода і можливість відпочинку;

— серед працівників парку є добровольці, які з перших днів повномасштабного вторгнення стали до лав ЗСУ і бережуть наш спокій і сьогодні.

Наголошуємо, що усі уламки ракет були надані українськими військовими і не становлять жодної небезпеки для відвідувачів Парку Культури.

У разі оголошення повітряної тривоги захід зупиняється!

Організатор: ЛЦПКіВ ім.Б.Хмельницького

Контактна особа: речниця Парку Ірина Вовк, 0508174685

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: