На Львівщині Товариство Червоного Хреста допоможе підготуватись до зими та забезпечить необхідним вимушених переселенців

1736fd09-7249-433c-af64-0bf93762e402

У четвер, 15 вересня, Львівська обласна військова адміністрація та Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України підписали Меморандум про співпрацю.

Про це повідомив очільник першого відомства Максим Козицький.

Документ передбачає, що обласна організація ТЧХ допоможе підготувати до настання холодів прихистки та домогосподарства, які приймають найбільше вимушених переселенців. Йдеться про допомогу з поточним та капітальним ремонтом, утепленням, наданням компенсацій за комунальні послуги. Поставлятимуть одяг та техніку на холодну пору, а ще – скерують у прихистки фахівців, які надаватимуть людям психосоціальну підтримку.

Станом на зараз фахівці організації надають кваліфіковану медичну та психосоціальну допомогу вразливим категоріям населення на Львівщині, а 49 доглядальниць піклуються про самотніх людей похилого віку у 14 міських та районних організаціях Товариства. Також працюють програми підтримки населення на період холодів та реагування на надзвичайні ситуації, додав Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: