На Донбасі ЗСУ відбили шість ворожих атак, а росіяни майже 100 разів стріляли із РСЗВ, - зведення

299853957_389932056653212_7412240048221300280_n
Фото: Генштаб

Сили оборони України успішно відбили атаки в районах населених пунктів Одрадівка, Зайцеве, Бахмут, Весела Долина, Авдіївка та Новомихайлівка.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України станом на 06:00 п'ятниці, 16 вересня.

Там додають, що ворог продовжує зосереджувати зусилля на зриві активних дій українських військових на окремих напрямках, утриманні тимчасово захоплених територій та спробах повної окупації Донеччини.

«Ворог обстрілює наші позиції вздовж лінії зіткнення, намагається вживати заходів щодо перегрупування військ на окремих напрямках, веде повітряну розвідку. Залишається загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України», - йдеться в повідомленні.

Окупанти б'ють по житлових кварталах та об’єктах цивільної інфраструктури. Від авіаційних і ракетних ударів та задіяння ворогом РСЗВ за минулу добу постраждала інфраструктура понад 30 населених пунктів. орог завдав 11 ракетних, 15 авіаційних ударів та здійснив 96 обстрілів із систем реактивної артилерії по об’єктах на території України.

Зокрема Костянтинівки, Дружківки, Куп’янська, Сіверська, Нью-Йорка, Мар’їнки, Гуляйполя, Мирного та Великого Артакового.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: