Діброва – під синьо-жовтим прапором: на Донеччині звільнили ще одне село

Безымянный

Українські військові зранку 17 вересня повідомили радісну новину.

Їм вдалося звільнити від російських окупантів село Діброву на Донеччині. У селі вже майорить український прапор. Його підняли нацгвардійці.

Діброва має стратегічно важливе розташування. Вона на півдні від Лиману на лівому березі того ж Сіверського Дінця. Упродовж останніх днів за цей населений пункт точилися запеклі бої. Але саме звільнення Дібрової дозволило ще більше наблизитися до Лиману. Він же вкрай важливий для самих росіян.

"Підіймаємо прапор над населеним пунктом Донецької області. Діброва переходить під контроль української армії. Національна гвардія звільняє наші території крок за кроком, село за селом. Перемога буде за нами", – заявив військовий.

Пізніше стало відомо, що ЗСУ звільнили з-під окупації ще одного населеного пункту на Донеччині. Мовиться про Щурове, розташоване на березі Сіверського Дінця.

Інформацію про черговий успіх контрнаступу ЗСУ повідомили самі військові. Вони виклали в мережу відео, на якому можна побачити, як український прапор здіймається над населеним пунктом.

Відомо, що вибити ворога з населеного пункту Щурове вдалося бійцям 66 окремої механізованої бригади. Вони взяли його під контроль 16 вересня близько 13:00. Саме це озвучив військовий на відео. У ролику можна побачити, як над Щуровим підіймають прапор України. Судячи з усього, роблять це на дзвіниці місцевого храму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: