Росіяни накопичують техніку у всіх містах біля адмінкордону на Луганщині, – Гайдай

Окупанти чудово розуміють, що на звільненні Харківщини та населених пунктів інших областей контрнаступ не зупиниться. Тож на Луганщині вони вже готуються до зустрічі з ЗСУ.

Як зазначив глава ОВА Сергій Гайдай, російські військові починають скупчувати техніку поблизу адмінкордону Луганщини, пише 24 канал. Це означає, що окупанти готові до контрнаступу ЗСУ.

Гайдай підкреслив, що на Луганщині ворог продовжує будівництво оборонних споруд. Причиною цього є колосальні втрати, яких бійці країни-агресорки зазнали на Харківщині. Крім того, в області не припиняють шукати чоловіків на вулицях, щоб відправити їх на фронт.

Майже у всіх населених пунктах поблизу адміністративної меж області спостерігається одне і те ж. Окупанти підтягують туди свою техніку. Зокрема, до Троїцького, Сватового, Рубіжного, а також Попасної.

Раніше Сергій Гайдай наголосив на тому, що миттєвого сценарію звільнення Луганщини не вийде. За його словами, у Сватовому та Троїцькому російські військові буквально "зариваються", облаштовуючи свій захист.

Що стосується примусової мобілізації, то її здійснюють навіть в обласному центрі. Крім Луганська, чоловіків виловлюють у Сорокиному, Довжанську, Ровеньках, Антрациті, Хрустальному й інших містах. Зауважимо, що напередодні про це розповідав журналіст Денис Казанський.

Зауважимо, що на окупованих територіях Луганської області вкрай неспокійно. Чого лише вартий вибух, який пролунав раніше в самому обласному центрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: