Через пів року обіцянок: PepsiCo виходить із російського ринку

завантаження

Американська компанія напоїв PepsiCo припиняє виробництво у рф. Із моменту обіцянки покинути російський ринок минуло майже шість місяців.

Про це пише Reuters 20 вересня.

За даними журналістів, після відвідування десятків супермаркетів, закладів громадського харчування та спортзалів, вони помітили на прилавках напої від Pepsi, на яких вказувалось, що продукція виготовлена у липні-серпні теперішнього року на російських заводах. Зокрема, останньою датою було 17 вересня.

У Компанії заявили, що виробництво концентратів для PepsiCola, Mirinda, 7Up і Mountain Dew у країні-агресорці вже зупинили. Виробництво остаточно припинило роботу після того, як уся сировина, що була в рф, закінчилась.

2021 року росія була третім найбільшим ринком для PepsiCo після Сполучених Штатів і Мексики. Газована вода Pepsi стала першим споживчим товаром з США, який виготовлявся і продавався у Радянському Союзі.

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну PepsiCo обіцяла припинити продажі та зупинити виробництво напоїв у рф. Натомість компанія заявила про продовження продажу товарів повсякденного вжитку: молока, молочних продуктів, дитячого харчування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: