У Львові австрійський хірург прооперував 7-річну дівчинку, яка народилась із частиною вуха

307165405_2693740504094738_5412653233525829378_n
Фото: Перше ТМО Львова

У Львові прооперували 7-річну Евеліну із Полтави, яка народилася із частинкою вуха та поганим слухом.

Про це розповіли у Першому медоб'єднанні Львова 20 вересня.

Здатність чути дитині повернули львівські хірурги із австрійським колегою Міхаелем Рудесом.

Окрім цього, дівчинка постійно комплексувала з вигляду свого вушка і дуже хотіла як інші дітки слухати музику в навушниках та носити окуляри від сонця. Після консультації лікарі вирішили лікувати дитину в декілька етапів, кажуть медики.

«Перший - реконструктивна операція, при якій відновили розмір вушка та повернули здатність чути. Втручання разом із Міхаелем Рудесом провела наш отоларинголог Мар’яна Черкес разом із командою. Через пів року Евеліну чекає ще косметичне втручання. Дівчинка щиро радіє, адже зовсім скоро її мрія здійсниться - вона зможе слухати улюблену музику у навушниках, а також носити окуляри від сонця», - зазначають у Першому ТМО.

Довідка

Міхаель Рудес - отоларинголог, завідувач відділення ЛОР та хірургії голови та шиї Державної лікарні Верхня Штирія (Австрія), член Європейської ради з отоларингології, хірургії голови та шиї. Протягом тижня лікар оперував діток із вродженими вадами, дефектами обличчя та вух.

За цей час він проконсультував 40 маленьких пацієнтів, 12-ох прооперував. П’ять втручань були надскладними. Та Міхаель каже, що це не останній його візит. Повернутися у нашу лікарню з наступним візитом він збирається уже через пів року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: