Таблетки для басейну – зручне дозування та висока ефективність

Screenshot_26

Щоб комерційні та домашні басейни завжди залишалися чистими, необхідно регулярно виконувати механічне очищення фільтрувальними системами. Крім цього, необхідно знезаражувати воду, використовуючи хімію. У цьому вам допоможуть 3 види хімічних засобів: рідина, гранули та таблетки для басейну. Таблетки зручні у використанні та зберіганні, тому користуються популярністю серед власників басейнів.

Види таблеток для басейну

Таблетовані препарати розрізняються за призначенням:

  • Дезінфектанти
  • Коагулянти
  • Препарати для вимірювання фізико-хімічних показників води

Хлор AquaDoctor С-60T

Навіть у чистій воді через кілька годин на сонці починають активно розвиватися бактерії та віруси, тому свіжонабрану воду в басейні також необхідно знезаразити – виконати шокову обробку.

Використовуйте швидкорозчинний та ефективний препарат на основі активного хлору – AquaDoctor С60Т. Хлор чудово справляється зі знищенням патогенної мікрофлори води, має антибактеріальні властивості та є безпечним для здоров’я. Перевага AquaDoctor С-60Т – висока потужність та тривала дія на водне середовище.

Шокову обробку хлором AquaDoctor С-60Т обов’язково виконуйте при запуску басейну та надалі – не рідше ніж 1 раз на місяць або у разі різкого погіршення якості води.

uo9C3o2IHqtg-_bXWD8TT3qQRTm4b3uXlmhjqoaLt5ibd_D0y8WrbzlRKrYxEUqzqXRI7Bz2CCTOA0w04_7LPX65ctIGImlxyqKQPUukhIzDhswcjNLc3phUZZQjRjRlIVl44vo-r7F7FMhHjobO5lqPKIY4a9KGT7yBaCBG_M--06IPPVivPNjU3w

Регулярне очищення води виконується за допомогою повільної дії препаратів. Хлор для басейну тривалої дії AquaDoctor C-90T випускається у формі таблеток вагою 0.2 кг. Таблетки розчиняються протягом 7–14 днів. Така дія препарату забезпечує басейну довгостроковий знезаражувальний ефект.

Існують хімічні засоби, які вирішують декілька завдань. Наприклад, препарат AquaDoctor MC-T на основі хлору діє як:

  • Дезінфектант
  • Альгіцид
  • Коагулянт

Засіб ефективно очищає воду від патогенної мікрофлори, перешкоджає розвитку водоростей та усуває органічні та неорганічні частинки забруднень. Завдяки комбінованій формулі препарату вода стає чистою та прозорою.

Коагулянт AquaDoctor Superflock

Зробити воду прозорою допоможе коагулянт. Його дія спрямована на склеювання мікрочастинок бруду, які не вловлюються фільтрами. З’єднуючись між собою, забруднення перетворюються на великі утворення, які осідають на дно та стають вловними для фільтрів та пилососів. Саме коагулянт забезпечує воді кришталеву прозорість. Препарат поставляється в тканинних мішках, всередині яких вміщені коагулювальні таблетки.

Препарати для вимірювання фізико-хімічних показників води

Через дію дезінфікуючих засобів вода може змінювати свої хімічні властивості. Завищені чи занижені хімічні показники води погіршують роботу дезінфектантів і згубно діють здоров’я користувачів басейну. Спеціальні таблетки використовують для вимірювання фізико-хімічних показників води, як-от:

  • Кислотно-лужний баланс
  • Рівні металів та мікроелементів
  • Рівень жорсткості

Хімічні показники води слід перевіряти до та після застосування дезінфектантів. Для правильної та ефективної роботи препаратів перед їх додаванням до басейну виміряйте рівень рН води спеціальним тестером та за необхідності скоригуйте до норми 7.2–7.4. Дотримуйтесь інструкцій – вони зазначені на пакуванні.

Регулярний догляд за допомогою хімічних препаратів продовжує термін експлуатації басейну та забезпечує приємне плавання у чистій воді.

 
 
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: