БФ «Християнська медична асоціація» забезпечив кожну школу та дитсадок Львова аптечками першої медичної допомоги

308318863_1112433546034244_9055285122214611198_n

Лікарі з Християнської медичної асоціації (ХМА) із самого початку повномасштабного вторгнення росії стали на захист України на волонтерському фронті. За цей час вони забезпечили українські лікарні, військових та усіх, хто цього потребував, понад 244 тоннами необхідних ліків та медичного обладнання.

Вчора ж волонтери з ХМА передали Управлінню освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради понад 5 тисяч аптечок першої медичної допомоги, який передасть їх у кожен клас  шкіл і кожну групу дитячих садків Львова.

Кожна аптечка містить еластичний бинт, ножиці, сольовий розчин для промивання очей, рукавички, протиопіковий гель, адгезивну пов'язку, пластирі та інші засоби.

«Ми дуже раді, що можемо допомогти діткам нашого міста бути більш захищеними в цей непростий час. Аптечки ми отримали від канадських друзів, і наша команда доповнила їх необхідними медикаментами. Аптечки мають якісну підсумку, в яку кожен клас зможе додати ліки відповідно до своїх потреб і знати, що вони мають першу медичну допомогу на випадок різних ситуацій», — зазначив Рудольф Мигович, голова Християнської медичної асоціації (ХМА).

Про Християнську медичну асоціацію

Благодійний фонд «Християнська медична асоціація» (ХМА) створений у 1991 році для спілкування та обміну досвідом між медичними працівниками. Наша мета — мотивація студентів і спеціалістів до професійного та духовного зростання через знайомство, спільне служіння та наставництво більш досвіченими медиками. ХМА має філії в різних регіонах України. Ми проводимо регіональні й міжнародні конференції, семінари та конгреси для медиків і всіх зацікавлених.

З початком повномасштабного вторгнення росії у лютому 2022 року ХМА організувала постійне постачання допомоги (ліки, медичне обладнання, гуманітарна допомога) з-за кордону та її доставлення до лікарень, військових та окремих осіб у гарячих точках та всюди, де така допомога необхідна. Окрім цього ХМА організовує виїзні медичні клініки в уражених регіонах, де лікарі проводять огляд та консультацію усіх, хто потребує допомоги. Також ХМА організовує і проводить тренінги з надання першої медичної допомоги.

Якщо ви бажаєте отримати від ХМА ліки, медичне обладнання, гуманітарну допомогу, заповніть форму або напишіть нам у Facebook. Також штабу організації у Львові постійно потрібні волонтери для розвантаження та сортування допомоги — для детальної інформації напишіть нам у Facebook.

Підписуйтесь на наші Facebook та Instagram аби бути в курсі новин ХМА.

Контакт:

Анна Некрасова

[email protected]

+38 096 514 77 60

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: