Окупанти звинуватили ЗСУ в обстрілі дільниці для «голосування» у Рубіжному, але бюлетні збереглися, - Луганська ОВА

окупанти
Фото ілюстративне з відкритих джерел.

російські окупанти звинуватили українських захисників у ракетному ударі по дільниці, розгорнутої для проведення псевдореферендуму у Рубіжному на Луганщині. Водночас після так званого удару там збереглися бюлетені та інша документація.

Про це повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай 26 вересня.

«Що може зупинити псевдореферендум, який триває на окупованій частині Луганщини? Евакуація сотень тисяч жителів області, які виїхали до безпечних регіонів України і мають протилежну позицію? Небажання значної більшості серед тих, хто залишився, брати участь у голосуванні? Близькість фронту? Нічого – навіть «камені з неба». Як от у Рубіжному, де, за повідомленнями проросійських ЗМІ, постраждала одна із дільниць для голосування внаслідок нібито обстрілу реактивними системами залпового вогню HIMARS», - розповідає він.

За словами окупантів, загалом зафіксоване влучання шістьох ракет.

Фото підтвердження руйнувань росіяни поки що не публікують, але заявляють, що після настільки масованого обстрілу «дільнична виборча комісія» зберегла і документацію, і бюлетені.

«Тобто, неволевиявлення в Рубіжному сьогодні буде продовжено. Друга армія світу не витримала. Папір перед ракетами встояв»! - іронізує Гайдай.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: