рф не вдається забрати на війну проти України мешканців невизнаного Придністров'я, - Одеська ОВА

рф

Спроби російських загарбників мобілізувати й кинути на війну проти України призовників з окупованого Придністров’я провалилисб.

Про це повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає Украінформ.

«У ворожих військ наразі немає можливостей провести морську десантну операцію (в районі Одеси – ред.), бо одним з елементів такої операції є підтримка з суходолу. А в російських загарбників немає ні можливостей, ні необхідних засобів. Звісно, спостерігаємо від початку агресії рф, що відбувається на території самопроголошеного Придністров’я. Спроба провести мобілізацію серед місцевого населення провалилась – люди почали втікати на західну територію Молдови і навіть намагались виїхати до Одеської області», - зазначив Братчук.

Втім, за його словами, ворог не залишає поза увагою військовий контингент і населення окупованого Придністров’я. «Активності в останні місяці не спостерігаємо, водночас готові реагувати на будь-який ворожий сценарій. Але вважаємо: «другого фронту» не буде», - акцентував речник Одеської ОВА.

Ситуація у прикордонних районах Одещини, що межують з невизнаним Придністров’ям, під контролем Сил оборони України, додав Братчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: