ТОП-3 ефективні мазі від укусу комарів

photo1664183507

Помірний клімат України є справжнім, так би мовити, раєм для комах, а особливо – комарів, які надокучають не тільки постійним жуванням біля вуха, але й укусами, від яких з’являється гострий свербіж та почервоніння. Якщо ви стали жертвою цих безпощадних комах, наслідки їх зустрічі з вашим шкірним покровом можна оперативно усунути з допомогою спеціальних мазей. Вибір таких засобів, на щастя, багатий та різноманітний.

Щоб не загубитись в широкому товарному асортименті, що може завадити вибрати підхожу мазь від комарів, пропонуємо вашій увазі трійку найкращих медзасобів, які неодноразово доводили свою високу ефективність у боротьбі з укусами комах. Саме на ці найменування мазей варто звернути увагу в першу чергу.

Мазь «Дермадрін»

Дана мазь від укусів комах користується високою популярністю, оскільки вирізняється високою якістю (виробництво австрійської компанії Montavit) та застосовується для лікування:

  • Укусів комарів та інших комах;
  • Дерматитів та кропив’янки;
  • Екземи та сверблячих дерматозів;
  • Термічних опіків тощо.

Засіб можуть застосовувати не тільки дорослі, але й  діти віком від 2х років. У той же час особам-алергікам під час використання мазі слід бути вкрай обережними.

Гель «Феністил»

Ще один популярних засіб від укусів комарів, який є справжнім рятівником, що ефективно усуваючи свербіж, подразнення та почервоніння. Крім того, гель можна застосовувати при опіках шкіри та сонячній еритемі.

До речі, «Феністил» також випускається у формі емульсії: флакон має спеціальний кульковий аплікатор, який допомагає швидко та просто нанести засіб на уражену ділянку шкіри.

Гель «Псило-бальзам»

Третім у нашому ТОПі є гель від німецького виробника «Псило-бальзам». Засіб для зовнішнього застосування показав високу ефективність при лікування укусів комах та бджіл, а також використовується для усунення шкірного свербежу, опіків першого ступеня та сонячних опіків.

Варто також відзначити, що згадані вище мазі від укусу комах відпускаються без рецепту, мають зручну форму випуску (компактні тюбики), що дозволяє брати їх з собою, помістивши в сумку чи навіть кишеню.

Часто сховатися від надокучливих комах буває практично неможливо, відтак існує великий ризик стати жертвою їх укусів, які викликають нестерпний свербіж та подразнення. І для того, щоб усунути цей дискомфорт, розумним рішенням є завжди мати під рукою спеціальну мазь, яка за максимально короткий термін позбавить вас від наслідків зустрічі з комарами та іншими «кусючими» комахами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: