Правоохоронці викрили поплічника рф, який доставляв їм пальне

309343162_424902003113169_2113671857664603497_n

Власник мережі АЗС на окупованій тириторії Запоріжжя співпрацював із окупаційною владою та забезпечував функціонування заправок.

Про це повідомляє Нацполіція.

Слідство встановило, що бізнесмен, який є кінцевим бенефіціаром групи компаній на території України, звернувся до окупаційної влади Запоріжжя та запропонував послуги з постачання пально-мастильних матеріалів для потреб ворога. Надалі налагодив закупівлю бензину та дизельного палива з анексованого російською федерацією АР Крим, здійснюючи пособництво державі агресору. Закуплене пальне перевозив до Мелітополя та продавав.

Для документування протиправної діяльності на території Вінницької, Черкаської областей, а також у Запоріжжі, Черкасах та Львові проведено одночасно 15 обшуків, за результатами яких виявлені речові докази злочинної діяльності, зокрема системні блоки персональних комп’ютерів, ноутбуки, мобільні телефони, понад 89 тисяч гривень, 37 тисяч доларів США та 4 тисяч євро, чорнові записи, документи фінансово-господарської діяльності, а також резервуари із паливом на нафтобазі.

Тепер чоловік може провести 12 років за ґратами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: