путін анексував південну та східну частину України

путін
Фото з відкритих джерел.

Президент російської федерації володимир путін підписав «договір про вступ до складу росії» захоплених українських територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей і заявив, що відтепер їхні мешканці – громадяни рф.

Про це стало відомо щі звернення путіна до Адміністрації президента рф під час «церемонії підписання договорів» зі ставлениками кремля на окупованих територіях України, повідомляє УП.

путін так зване «приєднання» до рф окупованих територій, які він зводить до «Новоросії», пов'язав із фіктивними «референдумами», проведеними фактично під дулами автоматів російських військових.

До кремля для «підписання документів» прибули ставленики кремля: від Донецька – Денис Пушилін, від Луганська – Леонід Пасічник, від Запорізької області – голова Євген Балицький, від Херсонської області – Володимир Сальдо.

путін заявив, що СРСР не повернути, але росії «це вже й не потрібно».

російський диктатор звернувся до Києва та країн Заходу: «Люди, які живуть у Луганську, Донецьку, Херсоні та Запоріжжі, стають нашими громадянами назавжди».

путін закликав Україну припинити всі бойові дії та повернутися за стіл переговорів. «Ми до цього готові», – спробував переконати російський президент.

За його твердженням, це Захід веде «гібридну війну» проти росії, а не навпаки. Але рф зможе «захистити свої цінності» і «за підтасованими правилами жити не буде», запевняє путін.

Він також заявив, що «русофобія» є «расизмом». І що до росії Захід давно «ставився як до колонії».

А росія, каже путін, хоче «відновити історичну єдність». Це боротьба «за велику історичну росію», щоб захистити нащадків від «поневолення та жахливих експериментів».

Президент росії також упевнений, що «антиколоніальний рух» у світі наростатиме, а падіння «західної гегемонії не уникнути».

За словами путіна, люди на півдні та сході України «зробили свій вибір». «За нами правда, за нами росія», – сказав він.

Після цього відбулося підписання «документів» за участю путіна, Пушиліна, Пасічника, Балицького та Сальдо – про «приєднання» територій України до росії та створення нових суб'єктів федерації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: