Унаслідок ворожого обстрілу Миколаєва загинули троє людей, ще 20 цивільних поранено, - ОВА

index
Фото рятувальників

Увечері минулої доби та у ніч проти 30 вересня росіяни обстрлювали Миколаїв, цілились по цивільних об'єктах. Унаслідок цього є загиблі та поранені городяни.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Розповів, що 29 вересня близько шостої години вечора росіяни вдарили по житловому кварталу касетними снарядами «Смерч». Внаслідок чого троє людей загинуло та одинадцять поранено, з них одна дитина 17 років. Також є пошкодження житлових будинків й електромереж.

Уночі, 30 вересня, близько 00:56 Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу, перередньо зенітно-ракетними системи С-300. Дві з ракет влучили у десятиповерховий будинок.

Внаслідок чого одну людину було деблоковано з під завалів, поранення отримало ще вісім осіб, три поранених особи у важкому стані перебувають у медичних закладах, п‘ятьом - надано амбулаторну допомогу.

Зруйновано чотири квартири повністю, шість зруйновано частково. Роботи по розчищенню завалів на пошкоджених об'єктах станом на 08:00 завершено, всіх людей деблоковано. Також після нічних обстрілів пошкоджено медичний заклад. Без жертв та постраждалих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: