Жіночі срібні браслети на зап´ястя

photo1664546261

Срібний жіночий браслет потрібен насамперед для того, щоб привертати увагу до вашого красивого зап'ястя. Цей витончений аксесуар може стати тим штрихом, завдяки якому ваш чарівний образ буде виглядати завершеним. Срібні жіночі браслети вважаються одними з найдавніших прикрас, які дівчата носять вже багато століть. В ювелірному інтернет-магазині Золотий Вік ви знайдете широкий асортимент таких виробів.

Різновиди жіночих срібних браслетів

У продажі вам зустрінуться такі різновиди жіночих срібних браслетів:

  1.  Жорсткі. Такі вироби, в свою чергу, діляться на кілька категорій. Це можуть бути цілісні обручі без застібок, незамкнені кафи, моделі з шарнірним з'єднанням, пружині змійки та інші різновиди. Єдине, що їх поєднує – це загальна жорсткість конструкції.
  2. Гнучкі. Відрізняються ще більшим різноманіттям, тому перераховувати їх надто довго. Перевага таких виробів у тому, що вони швидше підбираються під товщину руки, не доставляють дискомфорту при щоденному носінні і ні за що не чіпляються. Недоліки в тому, що ці прикраси легко зламати або загубити.
  3. Жіночі срібні браслети у вигляді ланцюжків. Багато з них відносяться до стилю унісекс, є і суто чоловічі моделі. Переваги ланцюжків очевидні, адже вони зручно сидять на руці, легко знімаються та одягаються. Але тут важливо правильно підібрати розмір, адже інакше вони можуть зісковзувати з руки в непідходящі моменти.
  4. Глідерні. Це найскладніші браслети, які складаються з окремих компонентів. Як сполучні елементи використовуються шарніри та інші типи кріплень. Головна фішка такої прикраси в тому, що вона рухлива. Його окремі елементи можуть рухатися, коли ви рухаєте рукою.

Як правильно носити срібний браслет?

Немає жодних жорстких правил носіння жіночих срібних браслетів, які не можна порушувати. Носити його на лівій руці чи правій – це вирішувати лише вам. Однак є кілька загальних принципів, яких бажано дотримуватись. По-перше, якщо ви носите на лівій руці годинник, то браслет краще одягнути на праву. Ця прикраса виглядатиме гармонійно з одним або двома кільцями. Але бажано, щоб усі вироби на руці були чи срібними, чи золотими. Срібний браслетик у поєднанні із золотими кільцями виглядатиме досить дивно (особливо, якщо він не прикрашений камінням чи іншим кольоровим декором).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: