У боях загинув начальник пресслужби львівської 80-ки

310409595_469303771910283_8723581205025774311_n

28 вересня у боях з російськими окупантами загинув начальник служби зв’язків з громадськістю 80-ї ОДШБр капітан Юрій Лелявський.

Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Юрій Миколайович – професійний журналіст. У цивільному житті він багато років працював у різних виданнях та загальнонаціональних телеканалах.

У 2014-15 роках Юрій висвітлював тривожні події на сході України, за що був незаконно захоплений в полон проросійськими бойовиками самопроголошеної республіки.

Розуміючи важливість інформаційної війни, Юрій Миколайович будучи офіцером запасу, призвався до лав Збройних Сил України. Він обіймав посади начальника прес-служби та служби зв’язків з громадськістю 10-ї Гірсько-штурмової бригади та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

Широкомасштабну збройну агресію військ російської федерації проти України, капітан Лелявський зустрів на Півдні країни, де вела бойові дії його війська частина.

«Він завжди працював на передньому краї, висвітлюючи хід ведення бойових дій, одним з перших заходив до звільнених від противника українських населених пунктів», - згадує Командування.

Неодноразово Юрій здійснював зйомку бойової роботи десантно-штурмових, артилерійських, інженерно-саперних підрозділів, по декілька діб виконував завдання пліч-о-пліч з десантниками. За це його поважали в бригаді, а дані матеріали неодноразово були у вітчизняних та іноземних ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: