Відомий адвокат та ветеран Масі Найєм став обличчям українського бренду одягу

310583096_10166712442840371_3402663201563287866_n

Відомий адвокат та військовослужбовець ЗСУ Масі Найєм, який був важко поранений цього року, став обличчям українського бренду одягу Indposhiv Casual.

Про це повідомила засновниця бренду Катерина Возянова.

Вона наголосила, що якщо раніше бренд позиціонував себе як одяг для чоловіків, котрі зробили себе самі, то тепер компанія хоче показати, через що зараз проходить Україна, через що проходять наші чоловіки, як трансформується «українська чоловіча мода», яка вже як сказала Катерина: «ніколи не буде просто одягом».

«У 2022 році змінилося все - і ставлення до одягу, і уявлення про те, яким тепер він має бути. Змінилися і наші клієнти. Раніше ми визначали їх як чоловіки, котрі зробили себе самі. З 24 лютого до цього визначення додалося «і привели нашу країну до перемоги».

І з цього усвідомлення з'явилася колекція Indposhiv Casual FW 22.

Героєм кампанії став Масі Найєма. Про це я  ще напишу окремо. Космічна історія.

Нашою кампанією та нашою колекцією ми хочемо показати, через що зараз проходить Україна, через що проходять наші чоловіки, як трансформується «українська чоловіча мода», яка вже ніколи не буде просто одягом», - йдеться у дописі.

Довідка

Масі Найєм - український адвокат, військовослужбовець ЗСУ та правозахисник.

Був одним із захисників одеського активіста Сергія Стерненка, адвокат свідків-друзів Катерини Гандзюк у справі розслідування її вбивства. Окрім того, Масі Найєм захищає інтереси двох осіб-учасників акції «Хто замовив Катю Гандзюк» 9 лютого 2019 року, щодо яких завели кримінальну справу.

З 2015 року Найєм служив у 81-й ОАеБр. 5 червня 2022 року був важко поранений у голову та око.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: