Ексдиректор ЦРУ: путін більше нічого не може зробити проти України, це незворотно

Screenshot_20221005-191716_Chrome

"Путін все ще може завдати величезну шкоду і руйнувань. Росія може і буде карати Україну щодня своїми снарядами, ракетами тощо. Але врешті решт, росіяни не можуть змінити ситуацію на полі битви»

Про це, як пише The Hill, сказав колишній директор ЦРУ і генерал Армії США у відставці Девід Петреус.

«Гадаю, в Путіна буквально закінчилися можливі кроки. Він вдається до всіх цих відчайдушних дій, але факт в тому, що на полі битви Росія зіштовхнулася з реальністю, в якій Україна має набагато боєздатніші і більші сили, ніж країна, розміри якої втричі більші. Тож реальність на полі битви зараз відчайдушна для Путіна. Він буквально нічого не може зробити. Це незворотно», - сказав він.

Сьогодні Путін підписав документи, які проголошують поглинання Росією чотирьох областей України на півдні і сході. Петреус вважає, що Україна зможе деокупувати всі ці території, а можливо навіть і півострів Крим, який Москва анексувала в 2014 році.

"Фальшиві референдуми, анексія, вони нічого не змінюють. Українці вже повертають ці регіони майже так само швидко, як Росія анексує їх», - сказав Петреус.

Він додав, що ситуація зараз «не на користь Росії», армія якої намагається зберегти оборонні позиції на окупованих частинах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: