На Львівщині п'ятеро чоловіків нарубали дерев, завдаши збитків на понад 150 тисяч гривень

311001423_468905025281274_85064776129041166_n

На Львівщині викрили організатора та чотирьох учасників злочинної групи, які займались незаконною рубкою лісу. Їх судитимуть, повідомили в обласній поліції.

Ідеться про трьох мешканів Волині, серед яких - 44-річний організатор. Вони вирубували дуби з «Радехівського лісомисливського господарства», завдавши шкоди довкіллю на суму у понад 156 тисяч гривень.

Його спільниками були двоє мешканців Волинської віком 40 та 68 років та двох жителів Львівщини віком 34 та 38 років.

«Організатор координував та керував діяльністю групи, організовував незаконні порубки дерев, їх перевезення та зберігання, розподіляв між членами організованої групи гроші. Інші учасники групи різали незаконно зрубані дерева на колоди, завантажували їх на «КамАЗ», перевозили та забезпечували їх зберігання на території приватного підприємства тощо.Внаслідок протиправної діяльності організованої злочинної групи навколишньому природньому середовищу заподіяно шкоду на загальну суму понад 156 тисяч гривень», - кажуть у поліції.

Усім повідомлено про підозри. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавленням волі на строк від п’яти до семи років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: