У Стрию затримали трьох наркоторговців, один із них - ухилянт

310588105_468720625299714_3829600744937469391_n

На лаві підсудних на Львівщині опинились організаторка та учасники злочинної групи. Вони торгували наркотиками та психотропами у Стрийському районі.

Про це повідомляють у пресслужбі обласної поліції.

Кажуть, що затримані закуповували та торгували методом закладок психотропні речовини «РVP» та «амфетамін», а також «кокаїн».

За даними відомства, організаторкою є 30-річна мешканка Стрия. Вона з іншими двома місцевими мешканцями організувала схему придбання. Ідеться про чоловіків, яким по 29 років. Один із них ухилявся від мобілізації під час воєнного стану, щодо нього порушили кримінальну справу.

«Всі учасники організованої групи мали розподілені функції та ролі, а також діяли згідно чітко розробленого плану. Зокрема, організаторка займалася закупівлею товару через один з месенджерів, фасувала його, а спільники розповсюджували методом закладок на території Стрия та району», - розповідають поліцейські.

Усіх затримали під час чергового продажу наркотиків. У них вилучили згортки із «амфетаміном».

Слідчі повідомили організаторці та двом учасникам злочинної групи про підозру. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: