Партизанський рух на тимчасово окупованих територіях буде посилюватися, - розвідка

ВІЙНА

На тимчасово окупованих територіях України рух опору буде тільки посилюватися, повідомив представник української воєнної розвідки Вадим Скібіцький.

Про це він сказав у програмі «Орестократія», цитує відомство.

«Є закон України про спротив, там сказано, що, де, як треба робити, хто керує, хто координує ці питання. Відповідно, є і успіх: ми реально розуміємо, як організувати, як підтримати, як скоординувати всі наші зусилля, і через те партизанський рух є і буде тільки посилюватися», - зазначив представник Головному управління розвідки Міноборони України.

Каже, що потужний партизанський рух є у тимчасово окупованому Криму, на захоплених росіянами територіях Херсонської і Запорізької областей.

«Робота полягає не лише в знищенні колаборантів. До речі, всі списки всіх колаборантів, які організовували, фальсифікували так званий референдум, вся інформація є, в тому числі – завдяки нашим громадянам, які проживають на окупованих територіях, і з самого першого дня ця інформація надходить в онлайн-режимі. Через те рф намагається не просто тримати лінію фронту, а активно застосовувати росгвардію, підрозділи фсб для того, щоб посилити і встановити повний контроль над цими територіями, але рух спротиву є, він діє. Щодня можна бачити його результати, і патріоти свої завдання виконують», – запевнив Скібіцький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: