У Львові відбудеться Всеукраїнський турнір «WEST BENCH PRESS CUP»

Безымянный
Фото: ЛОДА

Пауерліфтери з 12 областей позмагаються за медалі на турнірі «WEST BENCH PRESS CUP»

Турнір відбудеться упродовж 15-16 жовтня у Львові, повідомляє пресслужба ЛОДА.

У Львові відбудеться Всеукраїнський турнір з жиму лежачи та класичного жиму лежачи «WEST BENCH PRESS CUP». Це комплексні змагання, що охоплюють класичний і екіпірувальний дивізіони.

На глядачів очікують виступи чемпіонів та призерів міжнародних змагань, членів національної збірної команди Івана Чупринка, Оксани Ведмідь, Петра Олара, Марії Полянської, Андрія Баленкова, Софії Станько, Івана Короля та Мар’яни Коляденко.  

Змагання організовує Львівська обласна організація пауерліфтингу у партнерстві з управлінням молоді та спорту Львівської ОВА у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. 

Як розповідає голова обласної федерації Марія Розторгуй, у цьогорічному турнірі візьмуть участь представники пауерліфтингу з 12 областей України: Донецької, Львівської, Харківської, Чернівецької, Івано-Франківської, Вінницької, Хмельницької, Тернопільської, Житомирської, Полтавської, Рівненської та міста Києва. На сьогодні для участі у турнірі зареєструвалися 119 спортсменів, серед яких чемпіони світу та Європи. 

Організатори змагань обіцяють глядачам неймовірну атмосферу, шквал емоцій та шалену енергетику. Зазначають, що це одні з найбільш видовищних змагань на теренах західного регіону України. 

«Цей захід є важливою сходинкою у розвитку пауерліфтингу не тільки на Львівщині, а й в Україні. Це можливість для спортсменів продемонструвати свої результати, позмагатися, збільшити власний змагальний досвід в умовах, коли кількість всеукраїнських та регіональних змагань є значно обмеженою через війну», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Найбільш титулованою спортсменкою, яка візьме участь у Всеукраїнському турнірі з жиму лежачи та класичного жиму лежачи «WEST BENCH PRESS CUP» стане майстер спорту України міжнародного класу, чемпіонка світу та Європи 2021-2022 років, багаторазова рекордсменка України з жиму лежачи Оксана Ведмідь. Серед чоловіків лідером змагань на сьогодні є заслужений майстер спорту України, багаторазовий чемпіон світу та Європи 2010-2022 років, рекордсмен світу та Європи Іван Чупринко.

За результатами виступів спортсменів будуть визначені переможці та призери в абсолютній першості серед всіх вагових категорій та переможці в командній боротьбі. На спортсменів чекають ексклюзивні медалі, кубки та дипломи, а на призерів та переможців в абсолютній першості – ще й цінні подарунки від спонсорів змагань.   

Змагання відбудуться у приміщенні укриття !FESTrepublic у Львові на вулиці Старознесенській, 24-26. Нагадаємо, WEST CUP як іміджеві змагання було вперше проведено минулого року за підтримки Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: