У Пентагоні заявили, що українські війська змінили динаміку війни

301592653_395123642800720_4136413911009832907_n
Фото: Генштаб ЗСУ

Українські воїни змінили динаміку повномасштабної війни, яку розв’язала рф, а всі припущення російського диктатора володимира путіна щодо перебігу війни виявились помилковими.

Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін під час відкриття чергового засідання у форматі Рамштайн у Брюсселі в середу, 12 жовтня.

«Вони (ЗСУ - ред.) звільнили сотні населених пунктів від російської окупації та повернули тисячі квадратних кілометрів своєї землі. Ці перемоги належать українським солдатам. Однак допомога Контактної групи, навчання і зусилля з підтримки та забезпечення мали життєво важливе значення», — наголосив глава Пентагону.

За його словами, в той час як путін намагається відправляти на фронт ненавчених і випадкових цивільних, Україна продемонструвала світові, що «військова і духовна міць вільного народу, що бореться за свій суверенітет і демократію, тріумфує».

Остін сказав, що Контактна група сповнена рішучості і продовжуватиме зміцнювати оборонні здібності України та задовольняти її невідкладні потреби, а також піклуватися про довгострокову перспективу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: