У лісі на Львівщині виявили та знищили артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни

FB_IMG_1665558544557

На Львівщині продовжують виявляти та знищувати застарілі боєприпаси

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

11 жовтня о 16:30 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 2 артилерійські снаряди калібру 45мм часів ІІ Світової війни. Боєприпаси були виявлені в лісі під час збирання грибів, поблизу с. Баймаки Золочівського району.

Водночас, 11 жовтня о 15:38 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що поблизу м. Сколе Стрийського району під час прогулянки лісом в урочищі «Дубравка» виявлено предмет ззовні схожий на артилерійськй снаряд часів ІІ Світової війни. За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, залишаються небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях.
Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте Службу порятунку за номером «101».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: