Ілон Маск знову заявив про загрозу ядерної війни у разі деокупації Криму

Засновник компаній SpaceX та Tesla Ілон Маск продовжує публікувати у Twitter своє бачення завершення війни, яку розв'язала Росія в Україні, пише "Дзеркало тижня". Після публікації «мирного плану», який передбачав визнання належності Криму РФ, він знову заявив про загрозу ядерної війни та третьої світової у разі деокупації півострова.

«Якщо Росія опиниться перед вибором: втратити Крим чи використати ядерну зброю на полі бою, вона обере останнє. Ми вже всіляко санкціонували/відсікали Росію, тож їм ще втрачати? Якщо ми завдамо ядерного удару по Росії - вони завдадуть ядерного удару по нам, і почнеться Третя світова війна», - написав Маск у відповідь на запитання одного з користувачів Twitter.

Потім бізнесмен додав ще один твіт. У ньому він заявив, що «подобається це комусь чи ні, але Росія вважає Крим своєю територією».

«Крим також критично важливий з точки зору національної безпеки Росії, оскільки це її південна військово-морська база. З цього погляду втратити Крим це як для США втратити Гаваї та Перл-Харбор», - вважає Маск.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: