Мета - 100 мільйонів: львів'ян закликають перерахувати одноденну зарплату на протези для українців

гроші 1
Гроші. Фото ілюстративне: з відкритих джерел

Нинішнього року у Львові хочуть зібрати 100 мільйонів гривень на протези для українців, які залишилися без кінцівок через російське повномасштабне вторгнення.

До 18 жовтня закликають перерахувати одноденну зарплатню у межах благодійного проєкту «Протези для незламних», повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Він нагадав, що торік 19 жовтня був Днем Вікторії Полюги. Тоді для дівчинки, у якої СМА, збирали гроші на найдорожчі ліки в світі.

«Рік тому 19 жовтня був Днем для Вікторійки. Ми всім містом перерахували свій одноденний заробіток, щоб врятувати маленьку львів'янку. На відео ви бачите, як сьогодні Вікторія Полюга стає міцнішою, усміхається і вчиться плавати», - пише мер.

Нині ж 100 мільйонів гривень хочуть зібрати, щоб у Центрі НЕЗЛАМНІ Першого мепдоб'єднання Львова, купили сучасні біонічні протези для українців, які постраждали від війни. Це військові та цивільні.

«Програма протезування уже запрацювала. Наші спеціалісти вже підбирають, встановлюють, налаштовують та вчать пацієнтів користуватись новими кінцівками. Зараз в очікуванні на такі протези декілька українських захисників. Загалом на протези чекають п’ять сотень українців», - розповідають медики.

Як долучитися

До 19 жовтня перерахуйте вашу одноденну зарплату на проєкт «Протези для незламних» на сайті благодійної платформи dobro.ua - https://dobro.ua/project/unbroken/payment/ та розкажіть про ініціативу у своїх соціальних мережах, щоб ще більше небайдужих змогли долучитись до п

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: