McDonald`s відновив роботу 4 ресторанів у Львові

mcdonalds-istoriya-uspekha-kompanii-mcdonalds

Першими на Львівщині 18 жовтня починають працювати одразу чотири ресторани – на проспекті Шевченка, 7, на проспекті Чорновола, 12, на проспекті Свободи, 35, а також в Сокільниках на вулиці Стрийській, 30а.

Про це йдеться у прессрелізі компанії.

McDonald’s доклав усіх зусиль, щоб відвідувачі могли обрати зручний для себе спосіб придбати і скуштувати страви McDonald’s. Це можна зробити і в залі ресторану, і за допомогою МакДрайв і експрес-вікон, і череззамовлення послуги McDelivery, яку забезпечує партнер із доставки компанія Glovo. 

McDonald’s ставить найпершим пріоритетом безпеку своїх працівників і відвідувачів, тому впровадив нові протоколи безпеки. Тепер ресторани мережі працюють з 9:00 до 21:00 (або згідно з графіком роботи ТРЦ, якщо заклад знаходиться всередині) та закриваються під час повітряної тривоги. Це зроблено для того, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. При цьому гості ресторанів можуть отримати уже оплачені замовлення, поки команди зупиняють виробничі процеси та вимикають обладнання перед закриттям.

З 24 лютого McDonald’s підтримував Україну і українців: на гуманітарні потреби місцевим адміністраціям і благодійним фондам компанія передала понад 700 тонн продукції зі складів і ресторанів (вартістю більше 70 млн грн). Волонтери із числа співробітників компанії спільно з «Фундацією Дім Рональда МакДональда» організували програми гуманітарної допомоги родинам та лікарням: більше 100 тисяч продуктових наборів отримали у тих містах, де це найбільше необхідно, а державні лікарні – 200 апаратів вакуумної терапії ран.

Нагадаємо, що від 20 вересня McDonald’s  відновив роботу 22 ресторанів в столиці.

Дізнатися про відкриття, графік роботи та перелік відкритих ресторанів можна з офіційних джерел інформаціїMcDonald’s в Україні: на сайті https://www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html та в мобільному застосунку McDonald’s (вAppStore та Google Play).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: