Оголошення мобілізації у білорусі призведе до соціального вибуху в країні, - розвідка

лукашенко

Білоруський диктатор олександр лукашенко спостерігає за безладом у межах так званої часткової мобілізації на росії та розуміє, якщо це станеться у його країні, ситуація буде ще складнішою та може призвести до соціального вибуху в країні.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України 19 жовтня.

Там кажуть, що диктатор розуміє усю небезпеку, пов'язану із ймовірністю приєднання до повномашстабного вторгнення рф проти України. Через це, кажуть у розвідці, лукашенко намагається й надалі робити гучні заяви, показуючи диктаторові володимиру путіну, мовляв, виконує союзницькі зобов'язання, однак тим відволікає значну частину резервів ЗС України від можливого їх застосування на фронті на сході та півдні України.

Крім того, під виглядом активізації мобілізаційних заходів білоруськими спеціальними службами приховано вивчається можлива реакція суспільства та готовність долучитися до протестних заходів, вважають у ГУР.

Тому це свідчить про те, що самопроголошена білоруська влада не впевнена у підтримці широкими верствами населення рішень щодо участі своєї країни у воєнних авантюрах рф.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: