Під прикриттям евакуації з Херсона вивозять російських офіцерів та співробітників ФСБ

Screenshot_20221019-182803_Chrome

Окупаційна влада оголосила про початок евакуації з Херсона «чиновників», вчителів, лікарів та інших «бюджетників», а також, ймовірно, військових або силовиків.

Про це повідомляють російські медіа і видання, підконтрольні окупантам, пише "Мост".

Водночас так званий «тимчасовий губернатор Херсонської області» Володимир Сальдо повідомляє про те, що «здавати Херсон ЗСУ ніхто не планує».

В місцевих пабліках пишуть, що загалом «евакуація» дуже дивна. Бо вона, з одного боку, ретельно спланована: підготовлений транспорт, розклеюються і роздаються інформаційні листівки.

А з іншого боку, дивність ситуації в тому, що люди не бачать ознак термінової евакуації. Очевидці розповідають, що херсонці, які прийшли о 7 годині 19 жовтня до Річморвокзалу, звідки мали вивозити людей, чекали початку вивезення більше двох годин.

А біля причалу стояли групи чоловіків молодого і середнього віку в цивільному одязі. Коли зібралася вже чимала кількість мирних мешканців, чоловіки розосередилися, щоб «розчинитися в натовпі».

Цих чоловіків можна побачити в сюжеті російських пропагандистів про евакуацію.

Люди припускають, що під прикриттям евакуації з Херсона вивозять або російських офіцерів російської армії, або співробітників ФСБ, або інших росіян, які перебували в окупованому місті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: