Мешканці Херсона намагаються якнайшвидше позбутися рублів, які швидко знецінюються

Screenshot_20221021-172941_Chrome

У відкритих окупантами херсонських магазинах «Ситний маркет» і «ТОРУ», де охоче приймають оплату рублями, зараз – ажіотажний попит.

Про це повідомляє ""Мост".

Мешканці Херсона, які мають на руках рубльову готівку, намагаються якомога скоріше позбутися її, бо під впливом останніх подій рубль в окупованому місті стрімко знецінюється.

Під час спонтанних розмов в чималих чергах до кас люди не приховують, що намагаються витратити рублі поки в Херсоні ще працюють окупантські магазини і приймають рублі по курсу 1:1,25.

Зараз в «Ситному маркеті» практично немає консервів, лишилося дуже мало макаронних виробів та інших продуктів тривалого зберігання. Налякані херсонці не лише намагаються позбутися рублів, а й хочуть поєднати це з поповненням запасів «на чорний день».

Також зараз в Херсоні звичне явище – черги в аптеки, які ще працюють. Ті аптеки, які відкрили окупанти, зараз майже усі закриті. Зокрема, херсонці казали, що в місті не працює жодної аптеки російської мережі «Ромашка». Не працює частина аптек мереж «Альфа», «Омега» і «Народная аптека».

Але варто зазначити, що настільки ажіотажного попиту на продукти та медикаменти, як в лютому і березні 2022 року, в Херсоні зараз немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: