Україну захищав син племінника Джона Кеннеді

large

Син племінника експрезидента США Джона Кеннеді Конор Кеннеді брав участь у війні в Україні. Він долучався до Інтернаціонального легіону Збройних сил України.

Про це він повідомив в Instagram.

«Як і багато людей, я був глибоко зворушений тим, що бачив в Україні за останній рік. Я хотів допомогти. Коли почув про Український інтернаціональний легіон, розумів, що поїду, і наступного дня пішов у посольство записуватися», — розповів чоловік.

Кеннеді каже, що про участь у війні сказав лише одній людині, ще одній і Україні назвав своє справжнє ім’я. Мовляв, не хотів, аби родина чи друзі переживали.

«Я не хотів, аби до мене там ставилися інакше. У мене не було попереднього військового досвіду, і я не був хорошим стрільцем, але міг носити важкі речі та швидко навчався. Я також був готовий там померти. Тому невдовзі мене відправили на північно-східний фронт», — зазначив він.

Провів чоловік тут недовго, але за цей час «багато побачив і відчув».

«Це страшно. Але життя просте, і винагорода за сміливість і добрі справи є суттєвою. Мої тамтешні друзі знають, чому я мав повернутися додому. Я завжди буду в боргу перед ними за їхній приклад. Я знаю, що мені пощастило, що я повернувся. Але я б був готовий знову взяти на себе всі ризики, які ми брали на себе», — говорить Кеннеді.

Зазначив, що війна рф проти України - жахлива, а українські військові - найсміливіші серед усіх, кого він коли-небудь знав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: