У понеділок Львів прощатиметься з Героєм Павлом Ткаченком

0pxtjolk-0c50f4b5
Фото: Роман Кайман

Завтра, 24 жовтня, Львів попрощається з Героєм Павлом Ткаченком, який загинув в бою, захищаючи Україну. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міських церемоній прощань та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів і святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Міська церемонія прощання з Героєм на площі Ринок відбудеться об 11:30. Поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Біографічна довідка Героя

Павло Ткаченко

(25.12.1990-12.10.2022)

Уродженець міста Маріуполь Донецької області.

Після отримання середньої освіти працював на будівництві, був різноробом. Разом із сім’єю проживав у місті Дружківка Донецької області.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів.

Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 17-го окремого мотопіхотного батальйону «Кіровоград» 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Павла Ткаченка залишилися цивільна дружина та двоє дітей.

Читайте також про головне за добу, що варто знати жителям Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: