Нейрокаска, яка дозволить керувати безпілотниками силою думки: російські вчені розробили новий "бульбулятор"

Screenshot_20221024-085916_Telegram

Російські вчені нібито розробили нейрокаску, яка дозволяє керувати безпілотниками силою думки та контролювати самопочуття оператора. Про це вони негайно доповіли путіну: щоби фюрер похвалив.

Про "бульбулятор" інформують рашистські "Ізвєстія".

"Пристрій складається з нейрогарнітури, яку можна вмонтувати в каску, танковий шолом або шапку, та спеціальної програми для смартфона. Така нейрокаска підходить для польових та екстремальних умов. Фахівці стверджують, що в майбутньому ця технологія може бути дуже корисною військовим. Поки що вони пропонують використовувати нейрокаску для визначення"ментального стану" солдата: щоби з'ясувати, живий чи мертвий, поранений чи без свідомості",- йдеться у повідомленні.

"В країні, де для людей є диво дивне пральна машина, автономне опалення і туалет з душем в середині приміщення, вигадали "нейрокаску".

Пропонуємо російським вченим одразу впроваджувати технологію для керування літаками повітряних сил рф: блимнув очима 2 рази - літак летить, блимнув 3 рази - падає.

Взагалі хороша штука для розпіла, хай впроваджують, хоч будуть через додаток бачити хто ще живий, а хто - вже віддав борг путіну.

Ну і зайвий додаток до смартфону російського солдата, який буде пижитись, щоб думкою і блиманням очей керувати дроном, буде для нашої розвідки не зайвим", - пише у Телеграмі СтратКом ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: