Ракети у рф закінчаться не скоро: є тривожні сигнали

Screenshot_20221024-112559_Chrome

Є ознаки того, що запаси високоточної зброї в РФ вичерпані, але є і тривожний сигнал.

Про це пише воєнкор Юрій Бутусов, який вважає, що атаки ворога з повітря не припиняться.

рф перейшла до використання ракет 2022 року випуску  під час авіаатак на Україну. Це  з одного боку, свідчить про закінчення запасів високоточної зброї у ворога, але припинення атак через повну витрату ракет очікувати не варто: Кремль вкладає в  вироблення нового високоточного озброєння різних типів. Про те, чого чекати від оновленої тактики Москви.

“На жаль, ворог тривалий час готувався до війни, і саме тому забезпечив замкнутий цикл виробництва снарядів, ракет і мін, що дозволяє утримувати перевагу у засобах ураження всіх типів. Очевидно, зараз РФ докладає усіх зусиль, щоб збільшити виробництво ракет, снарядів і мін за рахунок комплектуючих, які виробляються в країнах, де нема санкцій проти Росії», – зазначає він.

Оглядач вважає, що Росії таки вдасться, знайти необхідні рішення попри санкційний тиск Заходу. "Адже сучасні технології розповсюджені і в недемократичних країнах". Тому більш масштабне виробництво боєприпасів, а від того й збільшення кількості обстрілів – цілком ймовірний сценарій.

“Ракети і снаряди не закінчаться, тож деяким керівникам варто припинити самих себе обманювати… Не можна чекати, що наші потреби в боєприпасах повністю закриють країни НАТО, нам треба багато бойових комплексів. Треба оборонне планування, визначення стратегії і тактики, які б будувалися на досягненні якісної переваги над противником” – підсумовує Бутусов і констатує, що за допомогою Альянсу та доступу до західних технологій, у Києва є всі можливості для досягнення паритету з РФ у деяких ключових видах озброєнь.

“Іншого шляху у нас немає”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: