росія боїться наступу ЗСУ навіть у себе вдома: будують лінії оборони у двох областях (фото)

Росія
Фото ілюстративне: з відкритих джерел.

Біля кордону з Україною, в Курській області росії, було збудовано дві лінії оборони, щоб протистояти можливому «нападу».

Про це заявив губернатор області Роман Старовойт, пише The Defense Post.

Споруди, схожі на серію оборонних бункерів, де солдати можуть зберігати боєприпаси та стріляти з вузьких щілин, показали на фотографіях, які опублікував у соцмережах губернатор.

«Цього тижня завершено будівництво двох рубежів посиленої оборони в Курській області», — сказав Старовойт, додавши, що до 5 листопада буде побудована ще одна лінія оборони.

«Ми готові дати відсіч будь-якому посяганню на нашу територію», - сказав він.

У сусідній Бєлгородській області, яка також межує з Україною, губернатор заявив у суботу, що в деяких частинах області почалося будівництво оборонних споруд.

За даними місцевої влади, це оголошення було зроблено після «нападу» того ж дня на місто в регіоні, в результаті якого загинуло двоє людей і 15 000 залишилися без світла на кілька годин.

Нагадаємо, у суботу, 22 жовтня, у Шебекіно Бєлгородської області росії пролунала серія вибухів.

«У районах Бєлгородської області ми почали встановлювати захисні споруди», — повідомив у соцмережі губернатор В’ячеслав Гладков, опублікувавши фотографії кількох бетонних блоків у формі піраміди, вишикуваних на околиці села.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: