Екіпаж американського авіаносця заявив, що готовий вступити у бій з росією

cvn77_2

Екіпаж гігантського американського авіаносця USS George H. W. Bush, який занходиться в європейських водах каже, що готовий воювати з росією, якщо надійде виклик, але їхня місія полягає в тому, щоб стримувати загрози та запобігати ескалації.

Про це повідомляє Sky News.

За останні кілька днів літаки F18 вилітали з авіаносця в південній Європі аж до Литви та Польщі на східному краю Альянсу, поблизу росії, діючи разом з військовими літаками інших країн-союзників, а також з військовими кораблями та наземними військами НАТО.

Командир авіаносної ударної групи сказав Sky News, що його чоловіки та жінки «готові до будь-якої місії».

«Ми хочемо миру – це те, чого хочуть усі», – сказав контр-адмірал Денніс Велес, виступаючи в ангарі на борту корабля, який містить понад 70 реактивних літаків, гелікоптерів та інших літаків, - Ми хочемо, щоб війна (ред. - в Україні) закінчилася, щоб повернулася стабільність у регіон і була мирна та стабільна Європа, але ми готові».

На запитання, чи означає це, що він готовий до війни в разі необхідності, адмірал сказав: «Цей корабель, ця ударна група, наші союзники: ми готові до всього. Ми демонструємо це щодня».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: