Окупанти ховаються у школах та лікарнях Донецька, щоб ЗСУ їх не знайшли

Donetsk-tablichka-znak

Через те, що партизани продовжують передавати ЗСУ інформацію про дислокацію та переміщення російських військ, окупанти почали ховатися у школах, лікарнях та бізнес-центрах Донецька.

Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

Оскільки ЗСУ знають місця дислокації окупаційних військ і знищують їх високоточною зброєю, російське командування, очевидно, вирішило скористатися порадою президента росії, який раніше казав, що «ми попереду наших солдатів поставимо жінок і дітей, хай спробують вистрілити!» Тому російські командири терміново і скрізь переміщують бурятсько-кадировських вояків до шкіл, дитсадків, лікарень, бізнес-центрів і супермаркетів.

Так, за інформацією партизанських груп, у період з 13 по 15.10 бойовики здійснили передислокацію підрозділів 106-ї окремої мотострілецької бригади 58 армії Південного ВО зс рф. Частина вказаної бригади 13.10 перемістилася до міської клінічної лікарні №2 м.Донецька (Калинський район, вулиця Доненерго, 23-А).

Ну а основні підрозділи цієї бригади перебазувалися до міськлікарні №14 м. Донецька (Петровський район, вул., Петровського, 197), ближче до Олександрівки та Мар'їнки. По лікарні ж ніхто стріляти не буде, натомість бойовики безперешкодно можуть стріляти по українськими містами та селами!

Питання про переміщення російських солдатів до лікарень узгоджено з так званим «міністерством охорони здоров'я дири». Ну, а хто там може бути проти? Тим більше, приміщення справді напівпорожні. Жінки та діти виїхали, а всі самці мобілізовані. Тепер лікарні з користю використовуватимуться.

Ну а дуже цікава ситуація склалася з бізнес-центром «Акула» у м. Донецьку (Київський район, вул. Артема, буд. 138а). Там на 16 поверсі ще раніше бойовики розмістили особовий склад (в основному командний, можливо, це командний пункт?) окремої бригади «Кальміус», в/ч 08802 1 АК.

Але росіянам здалося і цього замало. Нещодавно вони на 13 поверсі бізнес-центру «Акула» розгорнули ще й відділ радіо-електронної розвідки 1 АК. Зверху дуже добре виходить!

Думаєте це все випадково? Праворуч від бізнес-центру «Акула» знаходиться школа №70 м. Донецька. Зліва – житловий будинок, а далі – торгово-розважальний комплекс «Донецьк-сіті», а навколо – житлові будинки.

«Як бачимо, російські війська не гребують використовувати для свого прикриття школи, лікарні та торгові центри. Але це їм не допоможе – партизани та ЗСУ обов'язково щось вигадають. Треба ж якось Донецьк від «колорадських жуків» та «рюцкава міра » звільняти!» - наголошують у Центрі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: