Як вибрати перші золоті сережки дівчинці

pasted image 0

Найяскравіші враження фіксуються в дитинстві, саме тому дітей стараються частіше тішити та балувати. А які неперевершені емоції очікують на дівчинку, яка вперше в житті отримала свої золоті сережки, про які мріяла і благала маму. Звісно, дуже часто проколюють дівчатам вушка у ранньому віці, коли крихітки ще лише вчаться говорити. В таких випадках треба ще більш відповідально поставитись до підбору першої прикраси юної леді. В цьому допоможуть деякі корисні поради.

Для ніжних вушок — найкращий матеріал

Не кожне доросле вухо може сприймати біжутерію, а тим паче дитяча мочка, саме тому, перед тим як вибрати прикрасу, потрібно визначитись із матеріалом. Адже кожна дівчинка хоче яскраве та барвисте, а першочергово важливо подумати про якість та зручність. Отож:

  1. Найкраще підібрати сережки золоті, оскільки цей матеріал вважається найбезпечнішим та надійним у використанні.
  2. Потрібна проба золота — не менше 585, що вказує на кількість чистого золота у сплаві (58,5%).
  3. Ніжна шкіра не буде травмована, якщо виріб буде охайним та гладеньким, бажано без гострих кутів, які можуть краями зачіпати шкіру чи волосся.
  4. Важливе значення має застібка, якщо дівчинка вже доросліша, вона захоче сама знімати та одягати прикрасу, а у зовсім маленьких оздоба має міцно триматись, при цьому не завдаючи незручностей.
  5. Перші золоті кульчики мають бути легкі, щоб під їх вагою не відтягувалась мочка.

Основну вагу додають камінці або інші вставки, тож маленьким леді варто підбирати виріб з загальною вагою не більше 2 г. Доросліші красуні віком 4 роки й старше можуть носити й важчі кульчики золоті, з невеликим камінням.

Надійні застібки для юних модниць

Перші сережки мають бути не лише привабливими, а й безпечними та надійними у використанні. Дитині може бути дуже шкода, коли загубиться її перші дівоча радість, саме тому потрібно вибирати прикраси із якісними застібками. Таких зовсім не багато, наприклад:

  • Штифтові або гвинтові фіксатори, які повинні закривати кінчики цвяшків.
  • Французькі замочки мають дужки-петельки, які після продівання через вушко надійно фіксуються до гачка.
  • Англійські замочки найбільш популярні та мають безліч варіантів, головне — правильно вибрати товщину дужки, щоб вона надто не розширила отвори у мочках.

Поки дівчинка маленька, можна купити золоті сережки прості, але якісні. Головне, щоб після проколювання вушок ранки гарно зажили. Потім з часом красуня й сама скаже, які прикраси їй більше до вподоби.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: