Відключення електроенергії на Львівщині можуть тривати довше: чому і в кого

Screenshot_20221027-100844_Chrome

Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

  • Відключення електроенергії на Львівщині є аварійними, а не плановими. Вони відбуваються згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» – в оперативному порядку, залежно від оперативної ситуації в енергосистемі України.
  • Відключення можуть тривати довше також через повітряну тривогу. В цей час працівники «Львівобленерго» не можуть перебувати на енергооб’єктах.
  • У Національній енергетичній компанії застерігають, якщо не застосовувати обмежень, енергосистема може розбалансуватися і в мережі станеться аварія.

Якщо у вас зараз нема електропостачання, це означає, що енергетики в цей час лагодять мережі і відновлюють підстанції – в складних умовах, за будь-якої погоди.

  • Якщо ми будемо ощадливо споживати електроенергію, це допоможе зменшити ймовірність вимушених відключень.

Щоб жителі Львівщини могли орієнтуватися, коли можуть відключити електроенергію, фахівці «Львівобленерго» створили графіки відключень та поділили населення на 4 групи споживачів.

Дізнатися свою групу можна тут: https://cutt.ly/gNgYcoX Потрібно ввести назви населеного пункту і вулиці та номер будинку. День та час відключень за групами доступний тут: https://cutt.ly/NNgYJu0

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: