До Києва надійшло нове обладнання ППО для захисту об'єктів енергосистеми

Screenshot_20221028-180235_Chrome

До столиці доставили додаткові засоби протиповітряної оборони, щоб захистити об’єкти енергетичної інфраструктури столиці України від ударів російських окупантів.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко в ефірі телеканалу "Київ".

Він розповів, що взяв участь у нараді з військовими, де звернув особливу увагу на високу необхідність захисту об’єктів енергопостачання в українській столиці. 

"Мене військові запевнили, що зараз вже нове обладнання ППО надійшло в столицю. Повітря буде ще більш захищеним. Сподіваємось, що атак та провокацій з дронами-камікадзе вже не буде відбуватися", – зазначив Кличко.

Мер також розповів, що для відновлення нормального постачання електрики в Києві потрібно ще приблизно два-три тижні. За його словами, саме такий термін назвали в "Укренерго".

Кличко закликав жителів міста та власників бізнесу продовжувати максимально економно ставитися до свого споживання та вимкнути непотрібні електроприлади.

"Ризик великого блекауту, коли нестача електроенергії може призвести до ще більших наслідків та ще масштабнішого відключення, є. Тому вкрай важливо економити, щоб цього не сталося", – наголосив міський голова.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: