Ворожий обстріл України 31 жовтня: що відомо (доповнено)

ракета
Ілюстрація

Вдосвіта у понеділок, 31 жовтня, по всій Україні, окрім Криму, оголосили повітряну тривогу. Ворожих атак зазнали низка областей.

ІА Дивись.info стежить за офійними повідомленнями влади та розповідає, що відомо станом на зараз.

Київ та Київщина

Вибухи пролунали у столиці та в регіоні. Мер Віталій Кличко повідомляє про ворожу атаку по об'єктові критичної інфраструктури. Через це частина Києва залишилася без світла, є також перебої із водою та мобільним зв'язком.

Очільник військової адміністрації регіону тим часом заявив про прильоти на Київщині. Там працює ППО. Фіксують перебої у роботі електропостачання.

Згодом міський голова додав, що пошкоджений енергооб'єкт живив близько 350 тисяч квартир у Києві. Енергетики роблять все, аби відновити світло.

Голова регіонального управління поліції Андрій Нєбитов розповів, що Сили ППО ліквідували російські ракети, але їхні уламки пошкодили об'єкти в області. Є потерпілі середж цивільних.

У Київській ОВА повідомили, що внаслідок масованих обстрілів в області є пошкодження енергетичної інфраструктури — без світла залишилася частина Київського регіону. Енергетики вже працюють над ліквідацією наслідків. Просять підготуватися до тривалої відсутності електрики. Попередньо, є один потерпілий внаслідок обстрілів. Також є руйнування приватних будівель.

Вінницька область

Спрацювала протиповітряна оборона, заявив очільник ОВА Сергій Борзов. За його даними, уламки ворожої ракети впали на цивільні об'єкти. Обійшлося без жертв та постраждалих. На місці працюють рятувальники.

Харківщина

Начальник військової адміністрації регіону Олег Синєгубов розповів, що вранці удар окупантів припав по області. Закликав мешканців залишатися в укриттях.

Волинь

У мережі з'явилась інформація про збиття трьох ворожих ракет у Волинській області, втім - це фейк, зазначив голова військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Львівщина

Ворожу ціль ліквідували у небі над областю, каже голова місцевої ОВА Максим Козицький. Деталі про роботу ППО повідомить згодом.

Хмельницька область

Уламки збитих ракет впали на цивільний об'єкт, який зазнав руйнувань. Обійшлося без потерпілих та жертв, сказав голова військової адміністрації регіону Сергій Гамалій.

Додає, що на місці працюють рятувальники ДСНС.

Буковина

Пошкодження критичної інфраструктури є у Чернівецькій області, підтвердив голова ОВА Руслан Запаранюк.

Вранці 31 жовтня ворог випустив по Україні 50 ракет, 44 з яких вдалося збити, заявили у Повітярних силах ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: