Найдешевші квартири на Львівщині коштують від 2 тисячі доларів: ціни та фото

Screenshot_20221101-093810_Chrome

Багато українців, які хочуть придбати власне житло, шукають його на заході України - подалі від лінії бойових дій. Особливо попклярні - бюджетні варіанти житла.

ТСН.ua дізнався, скільки коштують найбюджетніші квартири у невеличких містах на Львівщині, та яке житло можна придбати від 2 тисяч доларів.

Як розповів ріелтор Ігор Слобода, українці з теперішньою ситуацією бояться робити серйозні придбання. Тож ті квартири, що дешевші, продаються швидше.

"Клієнти більше цікавляться квартирами на вторинному ринку з елементарними умовами, щоб уже можна було одразу поселитися і жити", - зазначив експерт.

Кімнати та однокімнатні квартири

У місті Стебник, що в Дрогобицькому районі Львівської області, можна придбати під ремонт кімнату у гуртожитку на 16,5 м. кв за 2,2 тис. доларів. Помешкання з центральним опаленням, а кухня, туалет і ванна – у загальному користуванні.

У місті Бориславі, яке також в Дрогобицькому районі, за 4 тис. доларів продають однокімнатну квартиру загальною площею 40 м. кв. з можливістю добудови. Помешкання - у дерев'яному будинку з пічним опаленням та потребує ремонту.

За 4,7 тис. доларів можна придбати кімнату з косметичним ремонтом в гуртожитку у місті Червонограді Червонградського району. Загальна площа - 22 м. кв. Санвузол та кухня - у загальному користуванні, але є можливість зробити їх у кімнаті.

У місті Новий Розділ продається однокімнатна квартира площею 21 м. кв. за 6,5 тис. доларів з кухнею і санвузлом. У вартість входять меблі та частково побутова техніка.

Смарт-квартиру площею 36 м. кв. у Бориславі можна придбати за 9 тис. доларів з можливим торгом. У помешканні - металопластикові вікна, броньовані двері, повністю замінені електропроводка, сантехніка.

У новобудові в Дрогобичі за 23 тис. доларів пропонують однокімнатну квартиру  площею 40 м. кв. Будинок з автономним опаленням вже введений в експлуатацію. Квартира після побудови, тож повністю потребує ремонту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: