СБУ повідомила про підозру доньці ексміністра оборони України Лебедєва

sbu-pidozra-olena-lebedeva

Співробітники Служби безпеки викрили на антиукраїнській діяльності дочку колишнього міністра оборони України (2012-2014 рр) Олену Лебедєву.

За матеріалами слідства, вона керувала підприємствами, які постачали товари та обладнання для оборонно-промислового комплексу рф, повідомляє пресслужба СБУ.

Наразі Київська міська прокуратура заочно повідомила жінці про підозру за ч. 3 ст. 27, ст. 110-2 Кримінального кодексу України – фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

Якщо над нею відбудеться суд, то вона може провести за ґратами 10 років.

Батько Олени Павло Лебедєв працював на посаді міністра оборони України з 24 грудня 2012 року до 27 лютого 2014 року, але покинув країну ще до своєї офіційної відставки. У травні 2014 року проти нього у ГПУ відкрили кримінальну справу за підозрою у зниженні обороноздатності країни. 

Після втечі Лебедєва до росії Олені у спадок дісталась машинобудівні підприємства компанії Aurum Group, які є фігурантами багатьох кримінальних справ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: