До Рудно налагодили постачання питної води з артезіанських свердловин

вода е

«Львівводоканал» налагодило централізоване водопостачання для мешканців Рудно. Тепер жителі селища отримують питну воду з артезіанських свердловин. До цього часу це була технічна вода зі свердловини КП «Теребля», яка була непридатна для споживання.

Про це повідомили у мерії Львова.

Як розповів головний інженер ЛМКП Анатолій Шимоняк, у селищі встановили нове обладнання: гідранти, вантузи, засуви, провели необхідні промивки, а зараз усувають недоліки у сільській системі водопостачання

«На сьогодні, відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді смт Рудно немає, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН», - пояснив він.

Та пропри це на деяких вулицях досі є проблеми із тиском, які спричинені поганим технічним станом сільських мереж. Йдеться про вулиці Шевченка, Лисенка, Галицьку, Квіткову та Драгоманова. На цим вже працюють.

Нагадаємо, для забезпечення мешканців Рудно питним водопостачанням, Львівводоканал взяв на баланс уже наявні сільські мережі. Їх під'єднали до водопроводу з насосної станції «Карачинів». Для цього проклали відрізок нового водопроводу до смт Рудно. Відтак, мешканці села тепер отримують чисту питну воду з артезіанських свердловин ЛМКП «Львівводоканал».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: