На Харківщині від російського обстрілу загинула 82-річна жінка, в області - 7 поранених

ВІЙНА

Окупанти продовжують відкривати вогонь по Харкову та області. Унаслідок цього минулої доби є жертви серед цивільного населення, а також постраждалі. У регіоні є висока мінна небезпека: через пастки, які залишили по собі росіяни, гинуть люди.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов 3 листопада.

Він розповів, що близько 11 вечора ворог випустив три ракетию, попередньо, ЗРК С-300, по Харкові. У Київському районі 1 ракета пошкодила господарську будівлю та тролейбус, решта ракет влучили в землю. Попередньо, без постраждалих.

▪️ротягом минулої доби російські окупанти обстрілювали мирне населення прилеглих до лінії зіткнення та кордону з рф територій. Обстрілювалися Куп'янськ, Вовчанськ, Дворічну та інші населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів. Пошкоджені житлові будинки, громадські споруди, сталися пожежі.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, минулої доби в Куп'янську під обстрілом загинула 82-річна жінка. В Куп'янському районі 1 людина госпіталізована з пораненнями. У Чугуївському районі зазнали поранень 5 мирних мешканців.

На деокупованих територіях області триває розмінування. За добу спеціалісти ДСНС знешкодили 754 вибухонебезпечних предметів.

Втім мінна небезпека в області залишається дуже високою. Вчора біля Олександрівки Богодухівського району в полі на міну наїхав комбайн. 37-річний комбайнер госпіталізований з пораненнями. Біля с. Гракове Чугуївського району на міні підірвався трактор. 45-річний керманич загинув.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: