Суд у Львові виніс рішення щодо скверу на вул. Кульчицької, 18

Screenshot_20221104-193345_Chrome

Про це повідомляє ЛМР.

Облаштування громадського простору на вул. Кульчицької є ініціативою місцевих мешканців, яку підтримало місто, виділивши ділянку під сквер. Втім, ухвали ЛМР, що передбачають там рекреаційну зону, оскаржував забудовник  ТзОВ «Спортивний клуб «Сокіл» у судах.

«ТзОВ «Спортивний клуб «Сокіл» мало намір скасувати план зонування Залізничного та Шевченківського району в частині віднесення земельної ділянки до рекреаційної зони і, водночас, скасувати ухвалу, якою громадський простір по вул. Кульчицькій внесли  до переліку скверів Залізничного району. З таким позовом звернувся забудовник до адміністративного суду. І хоч суд першої інстанції став на бік підприємця, але апеляційний суд став  на бік територіальної громади. Відтак, ухвали про зонінг є чинними, а сквер залишиться мешканцям», - зазначають у юридичному департаменті Львівської міської ради.

До слова, у попередні роки у межах Громадського бюджету у сквері на вул. Кульчицької облаштували  тротуар, алею, клумбу під квіти та встановлені лавки. Новий громадський простір, по-суті, став продовженням скверу на вул. Виговського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: