У Львові облаштують два нових пішохідних переходи

Screenshot_20221104-174213_Chrome

У Львові закінчують роботи з облаштування пішохідного переходу на вул. Й.Сліпого, 31. Відповідне рішення, для підвищення безпеки пішоходів, прийняли у жовтні на міській комісії з безпеки дорожнього руху. Також тут відновили сходи, якими користуються мешканців, щоб перейти дорогу.

Крім того, ЛКП «Львівсвітло» облаштовує у цій локації вуличне освітлення.

Про це повідомляє ЛМР.

«Раніше тут пішохідного переходу не було. Тобто, не було ні відповідної розмітки, ні необхідних дорожніх знаків. Інтенсивного руху тут немає, але, задля безпеки пішоходів, вирішили впорядкувати і узаконити перехід. Тут уже нанесена «зебра», встановлені необхідні дорожні знаки. Також ми відновили старі сходи, які ведуть до переходу. Ще доробляємо площадку між сходами та «зеброю», - розповів начальник відділу комунального господарства Личаківської районної адміністрації Василь Паливода.

Новий пішохідний перехід облаштують і у Сихівському районі - на перехресті вулиць Пимоненка-Хлібна. «Цей район активно забудовується, відтак виникла необхідність в облаштуванні переходу. Роботи плануємо виконати до кінця цього місяця», - розповів заступник голови Сихівської районної адміністрації Володимир Івасюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: