Закарпатця вдруге викрили за переправляння «ухилянтів» до Польщі

312984303_492065859631857_6428888490843973452_n

На Львівщині викрили чоловіка, який робив фіктивні довідки для українців призовного віку. щоб ті могли виїхати за кордон в умовах воєнного стану. Підозрбваний - 63-річний закарпатець - вже вдруге взявся за незанну справу.

Про це розповідають у поліції.

Там кажуть, що в серпні нинішнього року чоловіка затримали через підроблення документів. Послугу він оцінював у 2-3 тисячі доларів. Купуючи такі довідки про непридатність до служби, чоловіки призовного віку мали змогу безперешкодно виїжджати до Польщі.

Читайте також: Троє «ухилянтів» хотіли потрапити до Польщі, самостійно підробивши документи

Тоді його взяли під варту. 63-річний чоловік після внесення застави - 500 тисяч гривень - повернувся додому, та згодом знову взявся за старе. Знову виготовляв фіктивні довідки для «ухилянтів» за таку ж суму.

Напередодні, 3 листопада, у його помешканні провели обшуки та знайшли комплекти підроблених документів та інші речові докази.

Ймовірно, йому знову повідомлять про підозру через незаконне переправлення чоловіків призовного віку через держкордон в умовах воєнного стану. Чоловікові загрожує позбавлення волі від 7 до 9 років.

Нагадаємо, за Указом президента України з 24 лютого нинішнього року в країні діє воєнний стан та мобілізація до ЗСУ. Виїзд за кордон обмежений для чоловіків призовного віку. Це громадяни, який від 18 до 60 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: